viernes, 15 de febrero de 2013

HOMELAND


Homeland és, sense cap dubte, la sèrie del moment. Fa poques setmanes ha estat premiada com a millor sèrie drama en els Golden Globes i els seus protagonistes també es van emportar, ambdós, les estatuetes a millor actriu i actor principal.

No podem deixar de veure en Homeland un entrellat de successos que replantegen la situació actual entorn a la guerra contra el terrorisme islàmic post 11S. Aquí es posen en escac els imaginaris culturals de la societat americana -i per expansió mediàtica, també els de l'occidental- respecte al subjecte islàmic i la seva vinculació directa amb el "terrorisme".

Homeland no és gens hipòcrita ni generosa amb l'espectador. Un guió astut i les reaccions imprevisibles i desesperades d'una protagonista bipolar ens transporten a estats d'èxtasi constant, que no decauen en el transcurs dels episodis.

La incertesa immediata que provoca Homeland unida a la refelxió que comporta la seva història són els ingredients que fan d'aquesta sèrie una ficció digna d'admirar.

Aquí us deixem un enllaç directe i gratuït al primer episodi de Homeland. Des de Libristic esperem que us agradi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario